Popular Posts

Un produs Blogger.

Scoala ADC*RO 2009




Prima ocazie de a invata si de a practica stiinta creativitatii publicitare.
Inceputul unui drum cladit pe insight si feedback eficient.
Lucrari Scoala ADC*RO 2009
<

Veloteca - Radio Guerrilla





Campania radio a luat nastere din dorinta de a ne adresa mai bine clientilor nostri pe un canal dedicat. Consumatorul Veloteca are multe puncte comune cu ascultatorul Radio Guerrilla, astfel s-a creat un parteneriat bazat pe valori comune si tintit catre iubitorii de biciclete.

Director marketing&creatie: George Culda
Copywriter: Popa Dumitru Catalin al III-lea








<

Veloteca - Copilul din tine

Bucuria unui copil cand vede o bicicleta noua stralucind in mijlocul casei ti-o vei aminti si peste 20 de ani. Tu esti acel copil si vrei acea bucurie din nou. Pentru asta existam noi caci nu vindem gramezi de fiare ci fericire pe roti.
Cand crezi in ceva cu adevarat te pui pe tine in acel ceva.


<

Veloteca - Dragobete

Sezonul dragostei nu trece neobservat nici la Veloteca. Sarbatorim iubirea si sinergia dintre om si bicicleta, uneori mai fructoasa decat traditionalele cupluri de homo-sapiens sapiens.


<

Veloteca - Arogante pentru Mos Craciun

Veloteca este cel mai mare magazin multibrand de biciclete din Bucuresti. Lucrez de 2 ani in cadrul departamentului vanzari iar in timpul liber invat marketing.
Conceptul "Arogante pentru Mos Craciun" nu e unul hipstaresc ci doar o invitatie de a-ti face un cadou de sarbatori, indiferent daca ai fost bun sau nu.


<

AITD - Logo

Asociatia pentru Integrarea Tinerilor Dezavantajati este membra FTMB si se ocupa, dupa cum ati ghicit, cu integrarea in societate a tinerilor cu dificultati. Imaginea principala cu care se identifica ong-ul este un rasarit de soare facut cu o pensula chiar de un copil.


<

FTMB - Scoala Altfel - Natura Altfel

Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti este un ONG care se ocupa cu proiecte orientate spre tineri. "Scoala Altfel" vine cu o abordare noua, nonformala, adresata liceenilor si menita sa le dezvolte abilitatile de relationare si gandire creativa.



<

FTMB - Voluntariatul pentru toti

Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti este un ONG care se ocupa cu proiecte orientate spre tineri. In proiectul "Voluntariatul pentru toti" am colaborat atat pe partea de imagine cat si ca trainer si lider de proiect.


<

Icar Tours - Vederea de la mare




"Vederea de la mare" a fost un concurs initiat de Icar Tours pe Facebook. Participantii trebuiau sa compuna un text scurt si original pe o vedere catre cel mai bun prieten de acasa.

http://blog.icar.ro/2013/01/29/concurs-vedere-de-la-mare/

Text folosit;
"Salut. Ajuns la mare. Cunoscut fata. Dansat, pupat, legat de pat. Ramas fara haine, fara bani. PS: Apa e calda"


<